baksels

Ik heb twee grote hobby's: haken en bakken: brood, taarten, koekjes you name it, I bake it!

Sinds september volg ik dan ook avondles bij Hotelschool Spermalie om de echte knepen van het vak te leren. Een aanrader voor wie van patisserie (bakken en opeten uiteraard) houdt!



Citroentaart met Italiaanse meringue


Marmelade van sinaasappel en citroen


Rolbiscuit met blauwe bessen en jeneverbessen


Variatie op Paris-Brest: zanddeegbodem, biscuit getrempeerd met caramel, botercrème met gezouten caramel en tartine russe: een echte smaakbom!


Zwartewoudtaart

Soleiltaart

St. Honorétaart

Citroentaartjes

Lingot d'or: fruit, crème patissière en meringue

fruittaart

versgebakken wit brood


klassieke biscuittaart met fruit


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je hier een reactie neerschrijft. Alvast bedankt!

Google