Ik heb twee grote hobby's: haken en bakken: brood, taarten, koekjes you name it, I bake it!
Sinds september volg ik dan ook avondles bij Hotelschool Spermalie om de echte knepen van het vak te leren. Een aanrader voor wie van patisserie (bakken en opeten uiteraard) houdt!
Sinds september volg ik dan ook avondles bij Hotelschool Spermalie om de echte knepen van het vak te leren. Een aanrader voor wie van patisserie (bakken en opeten uiteraard) houdt!
Citroentaart met Italiaanse meringue
Marmelade van sinaasappel en citroen
Rolbiscuit met blauwe bessen en jeneverbessen
Variatie op Paris-Brest: zanddeegbodem, biscuit getrempeerd met caramel, botercrème met gezouten caramel en tartine russe: een echte smaakbom!
Zwartewoudtaart
Soleiltaart
St. Honorétaart
Citroentaartjes
Lingot d'or: fruit, crème patissière en meringue
fruittaart |
versgebakken wit brood |
klassieke biscuittaart met fruit |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Ik zou het leuk vinden als je hier een reactie neerschrijft. Alvast bedankt!